zaterdag, 17. november 2012 - 10:17

Motorrijder onderuit gereden na verkeerstwist

Almere

Een 20-jarige motorrijder uit Almere is vrijdagmiddag door een rode auto op de Kruidenweg mogelijk opzettelijk van achteren aangereden.

De motorrijder kwam ten val en de bestuurder van de rode auto verliet de plaats van het ongeval.

Rond 16.30 uur werd de motorrijder op de Kruidenweg van achteren aangereden door een rode auto met een donkere of geblindeerde achterruit. Voorafgaande aan deze aanrijding had de bestuurder van de rode auto al zeer kort achterop de motorrijder gereden (kleven) en hem bij een verkeerslicht op de Hoge Ring de weg versperd. Terwijl de auto zeer kort achterop de motor reed moest de motorrijder afremmen waarbij de rode auto de motor van achteren aanreed. De Almeerder liep kwetsuren op aan zijn onderlichaam en de motor raakte zwaar beschadigd. De bestuurder is omschreven als een blanke man, circa 20-23 jaar en had een baseballpetje op. De auto is een rode auto met een donkere of geblindeerde achterruit

De politie is op zoek naar de autobestuurder en vraagt getuigen die de aanrijding of de verkeerstwist op de Hoge Ring/Contrabasweg hebben gezien contact met hen op te nemen.
Provincie:
Tag(s):