woensdag, 1. augustus 2012 - 13:11 Update: 08-07-2014 0:48

Nog altijd geen hoofdsponsor voor de Graafschap

Doetinchem

(Elfvoetbal) Het zit de Graafschap nog niet mee. Vorig seizoen degradeerde de club nog uit de Eredivisie en nu hebben ze ook nog altijd geen hoofdsponsor.

Algemeen Henk Bloemers geeft op de officiële website van de club aan dat supporters zich nog geen zorgen hoeven maken. Ondanks dat diverse gesprekken met mogelijke sponsors op niets uit liepen.

"De Graafschap speelt vrijdag 10 augustus met de naam van de nieuwe hoofdsponsor op het shirt. Daar ben ik van overtuigd. Ik denk zelf dat we ergens aankomende week de naam bekend gaan maken."

De algemeen directeur is dus positief over het binnenhalen van een nieuwe hoofd/shirtsponsor. Supporters kunnen nu het shirt nog kopen zonder sponsor. Dit dan ook voor een aangepaste prijs.

"Onze supporters kunnen absoluut gebruik maken van die speciale Open Dag aanbieding. Als we in de dagen daarna een nieuwe hoofdsponsor bekend maken, mogen de supporters met de shirts naar de fanshop en wordt kosteloos de nieuwe hoofdsponsor op het shirt gedrukt, zo heb je toch alles up to date."
Categorie:
Tag(s):