zaterdag, 25. augustus 2012 - 20:42

Twee mannen aangehouden voor vrijheidsberoving

Rosmalen

Twee mannen zijn zaterdagmorgen omstreeks het middaguur aangehouden omdat ze een andere man enige tijd tegen zijn wil vast zouden hebben gehouden.

Het slachtoffer, een 47-jarige inwoner uit Rosmalen, was thuis toen een bekende van hem aanbelden. Ze kregen ruzie wat vermoedelijk om geld ging. Het slachtoffer moest met de bekende mee, een 41-jarige man uit Grave, om zijn auto over te laten schrijven. Als hij niet mee zou gaan zou er wat gebeuren.

De vrouw van het slachtoffer vertrouwde het niet en belde de politie dat haar man en hun auto meegenomen waren. De politie stelde direct een onderzoek in. Korte tijd later zagen ze een andere auto met drie mannen erin weer Rosmalen in rijden. In de auto zat het slachtoffer, de 41-jarige man uit Grave en een 22-jarige man uit Berlicum. De twee verdachten werden aangehouden op verdenking van wederrechtelijke vrijheidsberoving en afpersing. Ze zijn naar het bureau gebracht waar de recherche een onderzoek start naar wat er nu daadwerkelijk gebeurd is. De 41-jarige verdachte uit Grave is in verzekering gesteld.
Provincie:
Tag(s):