zondag, 6. juli 2014 - 16:44

40.000 Dance liefhebbers uit hun dak in Arena

Sensation, dance, DJ, uitgaan, Arena
Foto: Sensation
Amsterdam

Afgelopen nacht beleefden ruim 40.000 dance liefhebbers uit meer dan 75 landen de wereldpremière van de nieuwe show van Sensation 'Welcome to the Pleasuredome'.

Het thema van dit jaar staat volledig in het teken van de ultieme speeltuin voor volwassenen die alle zintuigen prikkelt. De combinatie van unieke special effects, lichtshows en pyrotechniek zorgt samen met de (inter)nationale line-up van top dj's en het hoogste decor ooit, voor een onevenaarbaar wereldtournee. 

Een nacht vol verleiding
De show start met enorme hydraulische bogen die omhoog komen tot een indrukwekkende hoogte van maar liefst 23 meter. Daarmee vormt dit gloednieuwe decor het hoogste van Sensation ooit. De dj-booth staat tussen de bogen en is gevestigd in een gigantische carrousel met levensgrote paradepaarden en 11 meter hoge vrouwenlichamen, die sensueel tegen de carrousel leunen. In combinatie met de spectaculaire lichtshow, burlesk danseressen, acrobaten en bijzondere special effects zorgt dit voor een onvergetelijke reis door de nacht.

Wat in 2000 begon als eenmalige happening in de Amsterdam ArenA, is uitgegroeid tot een internationaal fenomeen dat 30 landen bezocht en wereldwijd ruim 2 miljoen bezoekers heeft getrokken tot nu toe. 

Provincie: