zaterdag, 13. september 2014 - 14:05 Update: 13-09-2014 14:39

Drie aanhoudingen en grote som geld na drugsactie in Roermond

Drie aanhoudingen en grote som geld na drugsactie in Roermond
Foto: fbf archief
Roermond

Bij een actie in de Donderberg in Roermond heeft de politie vrijdagmiddag en avond drie mannen van 28, 29 en 31 jaar uit Roermond aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen.

De actie van het Joint Hit Team van de politie Limburg was gericht op overlast van drugsdealers en hun klanten in de Roermondse wijk.

In de drie woningen van de verdachten heeft de politie onder leiding van de rechter commissaris doorzoekingen verricht. Hierbij zijn naast een handelsvoorraad cocaïne, amfetamine, XTC en hennep een vuurwapen, een taser en een boksbeugel aangetroffen. Naast de verdovende middelen (de exacte hoeveelheid is op dit moment nog niet bekend) en de wapens werd een geldbedrag van ruim 13.000 euro in beslaggenomen. Het onderzoek naar deze zaak wordt voortgezet. De verdachten zijn ingesloten.

De politie heeft twee mannen aangehouden nadat er in een woning drugs en een grote hoeveelheid cash geld werd gevonden.

Ook veel geld bij eerdere drugsactie
Donderdagavond heeft de politie bij een inval in een woning aan de Gasthuiskampstraat in Venlo ook al enkele duizenden euro's aangetroffen. Toen agenten na een tip poolshoogte gingen nemen en vervolgens een kijkje namen in de woning troffen zij daar hennep aan en ook enkele duizenden euro's. Een 52-jarige man uit Stuttgart die in de woning aanwezig was is door agenten aangehouden. Ook de bewoner van de woning is aangehouden in verband met de bijzondere vondst. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):