maandag, 17. november 2014 - 8:14 Update: 17-11-2014 21:03

HEMA gaat concurrentie aan met eigen merk smartphone en tablet

HEMA introduceert eigen smartphone en tablet
Amsterdam

Vanaf vandaag start HEMA met de verkoop van haar eigen smartphones en tablets. HEMA is daarmee de eerste Nederlandse retailer die onder eigen label een smartphone en tablet aanbiedt.

Met kwalitatief hoogwaardige smartphones vanaf 100 euro en tablets vanaf 125 euro maakt HEMA deze producten nu bereikbaar voor iedereen. HEMA voegt hiermee een nieuw productassortiment toe om het dagelijks leven van zoveel mogelijk mensen leuker en makkelijker te maken. 

Van de smartphones en tablets zijn twee typen beschikbaar: een kleine en een grote variant. En ieder toestel is in twee kleuren verkrijgbaar. Alle toestellen en verpakkingen zijn volledig in HEMA ‘look en feel’ ontworpen. De toestellen worden aangeboden met twee jaar garantie, zijn simlockvrij waardoor de klant zijn eigen provider kan kiezen en hebben dual-sim wat makkelijk is als je zowel zakelijk als privé wilt bellen met je smartphone of als je naar het buitenland gaat en geen hoge kosten wilt maken. De toestellen zijn aan te vullen met bijpassende accessoires. En gaat het toestel stuk? Dan heeft HEMA haar eigen reparatieservice. Wel zo makkelijk.

Om ervoor te zorgen dat alle klanten nog voor de feestdagen de HEMA smartphones en tablets in huis kunnen hebben, start de verkoop van de smartphones en tablets via hema.nl. Vanaf 8 december zijn deze producten ook te koop in alle Nederlandse HEMA winkels.

Technische specificaties

De vier toestellen draaien allen op Android 4.4 KITKAT besturingssysteem. 

De HEMA smartphone H3 heeft een 4.5 inch qHD scherm en heeft 4 GB geheugen dat uit te breiden is met 64 GB. Het toestel is uitgerust met een 5 megapixels camera en een 2 megapixels front camera. De smartphone H3 kost 100 euro. De HEMA smartphone H5 heeft een 5 inch HD scherm, 32 GB geheugen en een 8 megapixels camera. De smartphone H5 kost 159 euro. 

De HEMA tablet H8 heeft een 8 inch HD scherm, 8 GB geheugen dat uit te breiden is met 32 GB. Het toestel is uitgerust met een 5 megapixels camera en een 2 megapixels front camera. De tablet H8 kost 125 euro. De HEMA tablet H10 heeft een 10 inch HD scherm, 8 GB geheugen dat uit te breiden is met 32 GB, 5 megapixels camera en 2 megapixels front camera. De tablet H10 kost 159 euro. Beide tablets beschikken over een belfunctie.

Categorie:
Tag(s):