dinsdag, 7. januari 2014 - 12:17 Update: 03-07-2014 0:45

Nieuwe Lotus familie debuteert op Autosalon van Brussel

foto van lotus | Lotus
Foto: Lotus
Nieuwe Lotus familie debuteert op Autosalon van Brussel
Brussel

Het nieuwste model in de Lotus familie, de Elise S Cup R in circuituitvoering, debuteert naast de Exige en Evora op de Autosalon van Brussel in januari 2014.

De kleine maar krachtige Elise S Cup R zet de toon voor de Lotus-collectie in Hal 12, stand 12.09 op de Autosalon van Brussel in januari 2014. Aan de racereputatie van Lotus, met zijn passie voor de autosport en superlichte modellen, valt niet te twijfelen. De Lotus-collectie bestaat uit een indrukwekkende serie modellen: de behendige Elise, de doelmatige Exige en de onderscheidende Evora zijn allemaal op de Autosalon te zien.

De Evora S Sports Racer, de Exige S en zijn Roadster stalgenoot, de geheel nieuwe Elise S Club Racer en uiteraard de veelbesproken Elise S Cup R staan in het middelpunt. Graeme Robertson, Head of Sales van Lotus Cars: "Lotus neemt al meer dan 15 jaar deel aan deze belangrijke Autosalon en heeft hier altijd veel succes behaald. Dit jaar presenteren we behalve de onlangs uitgebreide Exige-modellen met trots de nieuwe Elise S Cup R en we streven er hierbij ook naar om onze drie Belgische dealers in elk opzicht te ondersteunen."

Categorie: