woensdag, 1. juli 2015 - 15:47 Update: 01-07-2015 15:51

Sanne Langeraar in sexy broeierige film 'Sneekweek'

Sanne Langeraar in sexy broeierige film 'Sneekweek'
Foto: Archief FBF
Sneek

Op woensdag 8 juli wordt de rode loper uitgerold midden op het Sneekermeer voor de cast van de film SNEEKWEEK. De volledige cast van de film wordt die dag bekend gemaakt. Dit heeft distributeur A-Film Benelux woensdag bekendgemaakt.

Sanne Langelaar zal over de rode loper schrijden, ditmaal niet geflankeerd door Frank Lammers, die overigens wel een kleine rol in de film heeft, evenals Marly van der Velden. Marly en Frank zijn deze dag niet van de partij.  De overige acteurs, bekende sterren, verrassende nieuwkomers en populaire vloggers, worden deze dag op unieke wijze aan de Nederlandse pers voorgesteld. De Friese presentator Joey Hereman zal de presentatie verzorgen.

In augustus, tijdens de Sneekweek, starten de opnames van de broeierige sexy bioscoopfilm SNEEKWEEK. De film wordt geregisseerd door Martijn Heijne, die in 2011 succesvol afstudeerde aan de Nederlandse Filmacademie te Amsterdam. De film speelt zich af in de arena van de Sneekweek, het watersportevenement dat dit jaar van 1 t/m 6 augustus voor de 80ste keer in het Friese Sneek plaatsvindt en honderdduizenden bezoekers trekt.

De film wordt vanuit het productiehuis Farmhouse Film geproduceerd door Klaas de Jong met Bernard Tulp als gedelegeerd producent. Eerder werkten zij succesvol samen bij de films Michiel de Ruyter, Toscaanse Bruiloft en Verliefd op Ibiza. Het scenario is van Alex van Galen met voorontwikkeling van Lars Boom. Samen schreven ze ook het scenario van Michiel de Ruyter. De verwachte bioscooprelease is voorjaar 2016. De film wordt gedistribueerd door A-Film Benelux.

Categorie:
Provincie: