dinsdag, 10. november 2015 - 19:57 Update: 10-11-2015 20:10

Giel, Paul en Domien gaan in Glazen Huis Heerlen

Giel, Paul en Domien gaan in Glazen Huis Heerlen
Foto: 3FM Serious Request
Heerlen

De drie DJ's die dit jaar in het Glazen Huis in Heerlen mogen vertoeven zijn dinsdag op radio 3FM bekengemaakt. Giel, Paul en Domien mogen van 18 tot en met 24 december Heerlen hun thuisbasis noemen.

De drie DJ's worden de vaste bewoners van het Glazen Huis. Maar dat is nog net alles: naast het drietal komt er elke dag een vierde 3FM DJ het Glazen Huis in met een 24-uurs challenge.

3FM DJ’s Domien Verschuuren, Giel Beelen en Paul Rabbering verblijven vanaf 18 december in het Glazen Huis in Heerlen voor de actie 3FM Serious Request. Dat maakte Frank van der Lende zojuist bekend. Vanaf het Pancratiusplein gaan Domien, Giel en Paul zoveel mogelijk aandacht vragen en geld inzamelen voor een betere toekomst voor miljoenen jongeren in oorlogs- en conflictgebieden.

Paul naar Syrië voor 3FM SR15

Paul reisde eind oktober naar Homs in Syrië om zelf te ervaren hoe de mensen daar leven. In het Glazen Huis gaat hij zeker vertellen over al zijn ervaringen. Wil je nu alvast meer weten?

24-uurs challenge 

Domien, Giel en Paul krijgen dagelijks visite in het Glazen Huis: Roosmarijn Reijmer, Michiel Veenstra, Frank van der Lende, Eva Koreman en Wijnand Speelman zijn de 3FM jocks die ieder een 24-uurs challenge aangaan. Met enkel een desk in het Glazen Huis, een telefoon en toegang tot alle social media hebben ze 24 uur de tijd om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor 3FM Serious Request.

Het doel voor 3FM Serious Request 2015

Met 3FM Serious Request 2015 zetten we ons in voor de generatie van de toekomst: jongeren die leven onder de meest extreme omstandigheden en daardoor weinig kans hebben op scholing en ontwikkeling. 

Met de opbrengst van 3FM Serious Request 2015 biedt het Rode Kruis hen een kans op een betere toekomst, onder meer door middel van scholing, beroepstraining, psychische hulp en een basis waarmee in levensonderhoud kan worden voorzien. Jongeren in conflictgebieden als Syrië, Zuid-Soedan, de Centraal Afrikaanse Republiek en Democratische Republiek Congo zijn de stille slachtoffers van de oorlog. 

Provincie: