zondag, 18. januari 2015 - 19:14

FC Twente onderuit tegen Feyenoord

FC Twente onderuit tegen Feyenoord
Foto: Archief EHF

(ELF-Voetbal/BlikopNieuws) FC Twente ging zondag met 3-1 onderuit in De Kuip tegen Feyenoord. Toch was Twente-coach Alfred Schreuder niet geheel ontevreden. Alleen het gebrek aan rendement vond Schreuder erg vervelend.

"Het eerste uur waren we zeker niet de mindere ploeg", zei Schreuder na afloop. "Het stond goed, dat is heel belangrijk. Feyenoord had veel moeite om er doorheen te komen. Wij krijgen zes kansen, dan moet er meer dan één in. Dat was het probleem vandaag, het rendement moet omhoog."

Nadat Colin Kazim-Richards eerst nog een penalty miste, schoot Lex Immers uit de daaropvolgende corner wel raak, waardoor Feyenoord met een voorsprong de rust inging. Na rust maakte Orlando Engelaar voor Twente de gelijkmaker. "Daarna krijgen we de kans om op voorsprong te komen, maar binnen vijf minuten staat het ineens 3-1. Dat is gewoon slecht. Het kan niet gebeuren dat je het in zo'n korte tijd weggeeft."

Ondanks de nederlaag is Schreuder nog wel positief wat de doelstelling betreft. "Wij willen bij de eerste vijf eindigen en dat is nog steeds haalbaar."

Categorie: