vrijdag, 4. maart 2016 - 13:59 Update: 04-03-2016 14:00

Verdachte mishandeling probeert in kofferbak te vluchten

Verdachte mishandeling probeert in kofferbak te vluchten
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Rotterdam

Een van een mishandeling op het Stadhuisplein verdachte Leidenaar dacht vrijdag in de kofferbak van een auto, en met een kompaan aan het stuur, Rotterdam te ontvluchten. 'Het plan was na een meter of honderd echter al voorbij', meldt de politie vrijdagmiddag.

Mishandeling

Bij een horecagelegenheid op het Rotterdamse Stadhuisplein vond vrijdagochtend een mishandeling of vechtpartij plaats. Een 26-jarige man uit Delft raakte daarbij kort buiten kennis. Hij werd door ambulancepersoneel behandeld en overgebracht naar een ziekenhuis. Hij vertelde agenten later door minstens twee personen te zijn geslagen.

Agenten hadden een signalement van één van de verdachten en keken rond in de omgeving. Via cameratoezicht werd gezien dat de man een nabijgelegen parkeergarage binnen ging. Agenten gingen die kant op. Toen niet veel later een auto de parkeergarage uit wilde rijden controleerden ze de 28-jarige bestuurder.

Hem werd gevraagd zijn kofferbak te openen. Daar troffen agenten de verdachte van de mishandeling in aan. Deze 24-jarige man uit Leiden zit vast en wordt verhoord. De politie bekijkt daarnaast camerabeelden en spreekt getuigen om te kijken wat zich precies afspeelde en wie er zoal bij betrokken was. De gewonde 26-jarige deed aangifte.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: