vrijdag, 13. mei 2016 - 14:23 Update: 14-05-2016 15:05

EO-presentator Tijs van den Brink herstelt thuis van hersenschudding en gebroken rib

EO-presentator Tijs van den Brink na fietsongeval weer thuis
Foto: EO
Hilversum

Na een eenzijdig verkeersongeval, waarbij EO-presentator Tijs van den Brink afgelopen woensdag gewond raakte, is hij inmiddels weer ontslagen uit het ziekenhuis. Dit laat de EO vrijdag weten.

'Afgelopen woensdag kwam Van den Brink ten val tijdens het wielrennen. Hij is toen voor onderzoek per ambulance naar het ziekenhuis gebracht', aldus de EO.

Hersenschudding en gebroken rib

Na diverse onderzoeken is hij inmiddels ontslagen uit het ziekenhuis. Tijs heeft een hersenschudding, een rib in zijn schouder gebroken, twee tanden beschadigd, bloeduitstortingen en flinke schaafwonden, vooral in zijn gezicht. Tijs zijn werkzaamheden worden tijdelijk overgenomen door collega’s.

Tijs: 'Het moet een harde klap geweest zijn als ik mezelf in de spiegel zie. Ik herinner me er echter weinig van. Maar het gaat naar omstandigheden goed met me. Ik ben blij met de collega’s die mijn werk overnemen. En ik ben echt onder de indruk van het enorme aantal uitingen van meeleven dat ik heb gekregen, via app, mail en Twitter. Ontroerend, dat doet je echt goed in een ziekenhuisbed.' 

Categorie:
Provincie: