vrijdag, 16. september 2016 - 12:04 Update: 16-09-2016 17:37

HMH ondergaat naamsverandering en wordt AFAS Live

Heineken Music Hall gaat AFAS Live heten
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Amsterdam

Per 1 januari 2017 krijgt Heineken Music Hall (HMH) de naam AFAS Live. AFAS Software wordt dan de nieuwe naamgevende partner van de evenementenlocatie die 15 jaar geleden opende als Heineken Music Hall, zo heeft het softwarebedrijf vrijdag bekendgemaakt .

Door de samenwerking met AFAS zal de venue onder de naam ‘AFAS Live’ verder professionaliseren op het gebied van hospitality en gastbeleving om zo haar toppositie in de markt te blijven behouden.

Circustheater en AZ

Volgens AFAS CEO Bas van der Veldt sluit AFAS Live naadloos aan op de partnerschappen van AZ en het AFAS Circustheater: 'Net als sport en theater is muziek pure emotie, mensen worden er door geraakt. Muziek is een wereld op zichzelf en een taal die we allemaal begrijpen. Muziek verbindt. Met AFAS Live zien we ongelofelijk veel mogelijkheden om unieke en onvergetelijke ervaringen met onze relaties te delen.'

Bas van der Veldt, CEO AFAS Software: 'Met AFAS Live zien we ongelofelijk veel mogelijkheden om unieke en onvergetelijke ervaringen met onze relaties te delen.'

Rebranding

AFAS Live biedt een brede mix van concerten en evenementen, van popconcert tot stand-up comedy en van family entertainment tot dance. Daarnaast is AFAS Live per 1 januari 2017 hét podium voor zakelijke evenementen. De komende maanden wordt er hard gewerkt aan de rebranding van de locatie. 

Nieuwe uitstraling voorgevel

Zo krijgt de voorgevel van het pand een compleet nieuwe uitstraling en zal er een geheel nieuwe huisstijl worden doorgevoerd. Ondertussen staan er voor 2017 al een flink aantal aansprekende artiesten op de agenda en worden er wekelijks nieuwe artiesten aangekondigd. 

Categorie:
Provincie: