maandag, 24. oktober 2016 - 19:39 Update: 24-10-2016 19:54

Seksstewardess Transavia schikt met haar ex-man

Seksstewardess Transavia schikt met haar ex-man
Foto: Archief EHF
Amsterdam

De ex-man van seksstewardess van Transavia wil dat er een onderzoek komt of de vliegveiligheid is gevaar is geweest tijdens de seksuele uitspattingen van zijn ex-vrouw. Dit zeggen de broers van de man tegenover het AD.

De 47-jarige stewardess hield een dagboek bij van al haar seksavontuurtjes die zij had met haar collega’s. Zo zou zij seks hebben gehad in de cockpit, personeelsruimte en tijdens verblijven in hotels. De man kreeg via een derde persoon het dagboek van de vrouw en wilde het openbaar maken. Dit was hij van plan nadat hij bij de luchtvaartmaatschappij had aangeklopt en het afgedaan had als ‘niet ernstig’.

Om de voorkomen dat de ex-man het dagboek openbaar maakte, spande de stewardess een kortgeding aan. Om privacyreden vond de zaak achter gesloten deuren plaats. Inmiddels is het stel in een vechtscheiding verwikkeld en de rechter heeft vanmorgen geprobeerd of beide tot een oplossing konden komen. Uiteindelijk zijn ze overeengekomen dat het dagboek niet openbaar wordt gemaakt om een vonnis van de rechter te voorkomen.

De broers van de man laten weten dat de vrouw heeft gezegd dat niet alles in het dagboek staat. Zij was voornemend om een erotisch boek te schrijven. Transavia  zou de hand boven het hoofd van de stewardess houden om imagoschade te voorkomen.  Een van de broers zegt ‘Mijn broer heeft ingestemd niet meer te publiceren om een vonnis te voorkomen. Maar dat betekent niet dat de strijd gestreden is. Er zijn meer kopietjes van het dagboek in omloop. Iedereen denkt dat mijn broer wraak wilde nemen, maar hij wil dat er onderzoek komt naar de veiligheid die in het geding was. En bewijs daarvan staat in het dagboek.’

Categorie:
Provincie: