donderdag, 24. november 2016 - 15:45 Update: 24-11-2016 15:51

Politie zoekt nog steeds getuigen dodelijke ongeval Aalsmeerderbrug

Aalsmeerderbrug

Naar aanleiding van de aanrijding met dodelijke afloop op zondag 30 oktober in Aalsmeerderbrug is de politie nog steeds op zoek naar getuigen. Dit meldt de politie donderdagmiddag.

Eén dode

Eén inzittende van een Poolse auto kwam bij de fatale éénzijdige aanrijding, waarbij de auto over de kop is geslagen, om het leven en raakten meerdere inzittenden zwaar gewond. 

Wrak hing aan de brug 

De aanrijding gebeurde op de Burgemeester Kasteleinweg te Aalsmeerderbrug. De auto raakte total-loss en het wrak hing letterlijk op en aan de brug.  Brandweer, ambulancepersoneel, politiemensen, leden van het mobiel medisch team en de traumahelikopter haalden alles uit de kast om de inzittenden te redden.

De politie wil graag weten of er mensen zijn geweest die het betrokken voertuig, voorafgaande aan de aanrijding, in de omgeving hebben zien rijden en of daarbij iets bijzonders is opgevallen. 

Zwarte Audi A6

De auto, een zwarte Audi A6 met Pools kenteken, reed op zondag 30 oktober omstreeks 20.00 uur op de Burgemeester Kasteleinweg komende uit de richting van Hoofddorp en gaande in de richting van Aalsmeer. 

Het onderzoek is in behandeling bij Team Opsporing Ernstige Verkeersongevallen. Mensen die iets hebben gezien of gehoord of informatie hebben over dit ongeval wordt verzocht zich te melden bij de politie via 0900-8844.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: