woensdag, 24. mei 2017 - 17:48 Update: 24-05-2017 17:49

Onderzoeksteam dood Nicky Verstappen krijgt tientallen tips binnen

Onderzoeksteam dood Nicky Verstappen krijgt tientallen tips binnen
Brunssum

Naar aanleiding van het persmoment in het onderzoek Nicky Verstappen zijn er meer dan vijfendertig reacties binnengekomen bij het onderzoeksteam. 'Deze tips en informatie worden zorgvuldig onderzocht en indien nodig zal het team nog contact opnemen met de melders', zo meldt de politie woensdagmiddag.

Persverklaring 

In een gezamenlijke persverklaring van het OM Limburg en de politie werd dinsdag 23 mei publiek en media geïnformeerd over de ontwikkelingen in het lopende onderzoek. De massale aandacht voor het persmoment via de (sociale) media, het landelijke televisieprogramma Opsporing Verzocht en ook via 
de speciale themapagina op de website www.politie.nl/onderzoeknickyverstappen zorgde ervoor dat de tips binnen kwamen. 

Meer informatie 

Via het onderstaande tipformulier kan informatie aan het onderzoeksteam worden verstrekt. Uiteraard is ook het landelijke informatienummer 0900 - 88 44 beschikbaar om zaken te delen met het onderzoeksteam. Mensen die niet onder hun eigen naam willen verklaren, kunnen ook contact zoeken met M. (het vroegere Meld Misdaad Anoniem) op nummer 0800-7000.

1998

In de nacht van zondag 9 op maandag 10 augustus 1998 verdween de 11-jarige Nicky Verstappen vanaf het zomerkamp op de Brunssummerheide waar hij met 36 andere kinderen uit zijn woonplaats Heibloem (en omgeving) verbleef. De volgende avond werd zijn lichaam aangetroffen in een bosperceel op ca. 1200 meter afstand van het kamp.

Categorie:
Provincie: