dinsdag, 17. oktober 2017 - 19:58 Update: 17-10-2017 20:02

Agenten stuiten in Delftse loods op grote hoeveelheid nepartikelen

Agenten stuiten in Delftse loods op grote hoeveelheid nepartikelen
Foto: Politie
Delft

Dinsdag hebben politieagenten rond het middaguur in een loods in Delft een grote hoeveelheid nepartikelen aangetroffen. Dit meldt de politie dinsdag.

Jassen, t-shirts, schoenen en tassen

Uit een ander onderzoek kreeg de politie informatie dat in de loods in Delft mogelijk nepartikelen lagen. Politieagenten die een onderzoek instelden, troffen in verschillende ruimten duizenden jassen, schoenen, t-shirts en tassen aan. 

In de loods zaten meerdere ateliers waar personen op merkloze spullen dure merklogo’s naaiden. Tijdens de doorzoeking troffen agenten in de loods vier personen aan. De politie hield een van de vier personen, een 45-jarige Hagenaar, aan. Van de andere drie personen namen agenten een verklaring af. 

Zeecontainers vol

Vermoedelijk verbleven de werknemers van het naaiatelier in de loods. Agenten troffen namelijk verschillende slaapplaatsen, een keuken en een douche in de loods aan. In verschillende ruimten lagen grote hoeveelheden goederen opgeslagen. Daarnaast troffen agenten veel neplogo’s, knopen, emblemen en andere dure merklabels aan. 

De politie nam duizenden goederen in beslag. De eerste zeecontainers met nepgoederen zijn afgevoerd om geteld en daarna vernietigd te kunnen worden. De politie verwacht nog de hele dag bezig te zijn met het afvoeren en inventariseren van de in beslaggenomen goederen. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):