zaterdag, 20. januari 2018 - 9:40 Update: 20-01-2018 9:41

Buschauffeur krijgt lijm in ogen gespoten bij verkeersruzie

Buschauffeur krijgt lijm in ogen gespoten bij verkeersruzie
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Santpoort-Noord

Bij een verkeersconflict heeft een 37-jarige man uit Heemskerk een 38-jarige buschauffeur uit IJmuiden lijm in zijn ogen gespoten. De dader is aangehouden.

Vrijdag omstreeks 11.00 uur raakten op de Hagelingerweg de gemoederen tussen de mannen verhit nadat de buschauffeur de automobilist aansprak op zijn rijgedrag. De Heemskerker wilde hier echter niets van weten en spoot direct een vloeistof in de ogen van de IJmuidenaar. De bestuurder ging er vervolgens als een speer vandoor en de buschauffeur bleef met slecht zicht achter; de vloeistof betrof namelijk lijm. Meerdere getuigen noteerde het kenteken van de automobilist en de te naam gestelde werd door de politie gebeld. Dit bleek de vader van de verdachte te zijn die zijn zoon direct gesommeerd heeft terug te gaan. De Heemskerker gaf hier gehoor aan en agenten konden de man aanhouden. De buschauffeur ging op eigen gelegenheid naar de huisarts.

----------------------------------------------------------------------------------

Volg Blik op Nieuws op sociale media:  TwitterFacebook of Google+

Al het nieuws van Blikopnieuws.nl op uw telefoon?  Download de handige app in de App store (ios) of de Play store (android)

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: