maandag, 30. april 2018 - 16:14 Update: 30-04-2018 16:41

Laffe woningovervallers slaan bewoonster (73) tot bloedens toe

 Laffe woningovervallers slaan bewoonster (73) tot bloedens toe
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Rotterdam

Rustig van haar zondagmiddag genieten, was er voor een 73-jarige bewoonster van de Coolsestraat in Rotterdam afgelopen zondag niet bij. 'Twee mannen drongen haar huis binnen, sloegen haar in haar gezicht en namen haar sieraden mee', zo meldt de politie die alles op alles zet om de verdachten te pakken.

Tot bloedens toe geslagen

Rond kwart over twee, wisten de twee mannen in de woning van het slachtoffer te komen. Vermoedelijk hebben ze de vrouw achtervolgd, nadat ze een boodschap had gedaan op de 1ste Middellandstraat. De overvallers sloegen de oudere vrouw tot bloedens toe en trokken haar sieraden af. Daarna gingen de verdachten er vandoor. Het slachtoffer gewond en hevig geschrokken achterlatend.

Getinte mannen

De politie opende direct de jacht op de laffe overvallers. Het gaat om twee getinte mannen van ongeveer 20 jaar. De een droeg een donkere pet, donkere kleding en witte schoenen. De ander had een donkere jas aan en een capuchon op. Hij droeg een donkere broek met een witte bies en donkere schoenen. 

Getuigenoproep

Heeft u iets gezien of gehoord van deze overval? Of heeft u andere informatie die de politie kan helpen in haar onderzoek? Neem contact op via 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M. 0800-70000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. Het rechercheteam kan ook eventueel beeld goed gebruiken. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: