dinsdag, 23. oktober 2018 - 10:24

Politie onderzoekt schietincident in Middelburg

Politie onderzoekt schietincident in Middelburg
Foto: MV
Middelburg

Een man is maandagmiddag door een schietincident in een woning aan de Westerscheldestraat in Middelburg gewond geraakt. De politie onderzoekt de toedracht.

De politie kreeg rond 16.10 uur een melding van een schietincident aan de Westerscheldestraat. In de portiek bij de woning troffen agenten een vrouw aan. Zij was aan het boenen en sporen van een incident aan het verwijderen. De vrouw (20) uit 's Gravenhage werd aangehouden. Ze is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex gebracht. In de woning werd een vuurwapen en verdovende middelen in beslag genomen.

Ziekenhuis

Rond 16.15 uur meldden twee mannen zich in het ziekenhuis in Vlissingen. Ze vertrokken weer in een auto toen ze waarschijnlijk niet de hulp kregen, die ze wilden hebben. Deze auto werd even later in Vlissingen aangetroffen en in beslag genomen. Het voertuig is weggetakeld. Het politieonderzoek leidde daarna naar de Radenhove, waar in een auto een gewonde jongeman (20) werd aangetroffen. Het slachtoffer uit Middelburg werd met een ambulance naar het ziekenhuis in Goes gebracht, waar hij aan zijn verwondingen werd behandeld. De tweede auto werd ook in beslag genomen en door een bergingsbedrijf weggetakeld.

Betrokkenheid

De politie onderzoekt de toedracht van het schietincident en is vooral op zoek naar de bewoner van de woning aan de Westerscheldestraat, vanwege zijn betrokkenheid bij het schietincident.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: