woensdag, 23. januari 2019 - 14:08 Update: 23-01-2019 14:21

Jongeren trappen man (51) bewusteloos na opmerking over sneeuwballen gooien

Jongeren trappen man (51) bewusteloos na opmerking over sneeuwballen gooien
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Velserbroek

Dinsdagavond is een 51-jarige man bewusteloos geraakt nadat hij in Velserbroek door een groep van acht jongeren zwaar werd mishandeld na een opmerking over gegooide sneeuwballen. Dit meldt de politie woensdag.

Auto bekogeld met sneeuwballen 

Omstreeks 21.00 uur kreeg de politie melding dat er een mishandeling had plaatsgevonden op de kruising Velserbroekse Dreef met de Westbroekerweg. Ter plaatse bleek het slachtoffer in zijn auto langs een groepje van zo’n acht jongeren te zijn gereden. In het voorbijgaan hadden de jongeren de auto bekogeld met sneeuwballen. 

Bewusteloos geschopt

Het slachtoffer stopte en stapte uit. Toen hij in de richting van de jongeren liep werd hij door de groep belaagd en naar de grond geslagen. Terwijl het slachtoffer op de grond lag hebben de jongeren hem meerdere malen geschopt, waarbij hij meerdere trappen tegen zijn hoofd kreeg. Het slachtoffer raakte buiten bewustzijn. Toen hij later bij kwam, waren de jongeren weggerend over het Vestingpad in de richting van het winkelcentrum. 

Ziekenhuis

Het slachtoffer had behoorlijk aangezichtsletsel. Hij werd door de ambulancedienst overgebracht naar het ziekenhuis. De ongeveer acht jongens hebben een leeftijd van rond de 18 jaar. Zij hadden een blanke huidskleur, droegen donkere kleding en kort haar. Een jongen viel bijzonder op. Hij was lang, ongeveer 1.90 meter, en zijn blonde haren waren aan de zijkant kort opgeschoren. Een andere jongen was gekleed in een rode broek. Hij had donkerblond kort haar. De politie is op zoek naar getuigen van deze ernstige mishandeling op de Velserbroekse Dreef.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: