donderdag, 30. mei 2019 - 9:17 Update: 31-05-2019 16:34

Steekpartij nabij bioscoop Schiedam om snoep

Schiedam

In Schiedam heeft in de nacht van woensdag op donderdag op de Noorderweg een steekpartij plaats gevonden. Hierbij is een jongen van 17 jaar gewond geraakt. De mogelijke aanleiding voor de steekpartij was een ruzie om snoep in de bioscoop.

Steekpartij

Buiten ontaarde dit in een steekpartij waarbij de 17-jarige jongen twee keer in zijn rug werd gestoken. De verdachte is gevlucht. De messen zijn na het incident weggegooid. De politie heeft de omgeving afgezet en heeft een onderzoek ingesteld. Na enig zoeken zijn twee messen aangetroffen en veilig gesteld. 

Aanhouding verdachte

Na verhoor van enkele getuigen kreeg de politie een naam en adres door van de mogelijk gevluchte persoon. Rond 03.20 uurreden vier politiewagens richting de verblijfplaats van de 18-jarige jongeman en is hij van zijn bed gelicht. 

Verhoor

In de woning zijn enkele goederen, waaronder een mobiele telefoon, in beslag genomen. De man is voor verhoor meegenomen naar het bureau, waar verder uitgezocht zal worden wat zijn eventuele betrokkenheid bij het incident is geweest.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: