zondag, 3. januari 2021 - 16:26 Update: 03-01-2021 16:35

Meerdere ruiten kapot door explosie woning Zoetermeer

recherche-voordeur-glasscherven
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Zoetermeer

In de nacht van vrijdag werden bewoners aan de Hekelingenstraat in Zoetermeer rond 04.00 uur opgeschrikt door een harde knal. Dit meldt de politie zondag.

Onderzoek

'Meerdere ruiten sneuvelden en de voorgevel is beschadigd, vermoedelijk door de ontploffing van vuurwerk. Gelukkig raakte niemand gewond. De politie doet onderzoek naar de ontploffing', aldus de politie.

Melding

Rond 04.00 uur kwam er een melding binnen dat er een knal was gehoord door bewoners. De ontploffing veroorzaakte veel schade aan de ramen en de voorgevel van de woning. De agenten die ter plaatse kwamen roken een benzine lucht en troffen resten van vuurwerk aan. 

Twee verdachten op camera

Op camerabeelden waren twee verdachten te zien. Het gaat om twee mannen met het volgende signalement. De eerste verdachte droeg een grijze trui met capuchon, grijze joggingbroek met een grote rits aan de zijkant en lichte schoenen.

De tweede verdachte droeg een donkere jas, lichte joggingbroek, lichte pet en zwarte handschoenen. De recherche doet onderzoek naar de ontploffing en is daarom op zoek naar mensen die iets gezien of gehoord hebben. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):