dinsdag, 18. januari 2022 - 11:58 Update: 18-01-2022 12:10

Naar de kapper in het Concertgebouw

Naar de kapper in het Concertgebouw
Foto: Copyright FBF Frank van den Berg
Amsterdam

Het Concertgebouw en het Concertgebouworkest openen morgen eenmalig de deuren als kapsalon. Hiermee sluiten zij zich aan bij de actie Kapsalontheater, een initiatief van Sanne Wallis de Vries en Diederik Ebbinge.

Kapsalon Het Concertgebouw opent tussen 09.30 en 11.00 uur de deuren voor maximaal 50 klanten die in de wachtruimte in de Grote Zaal plaatsnemen voor een mogelijke knipbeurt door kappers Marga Bon en Lysandro Cicilia. Tijdens het wachten repeteert het Concertgebouworkest onder leiding van dirigent Susanna Mälkki. Het zal voor de kappers niet mogelijk zijn om alle aanwezigen in de korte tijd te kunnen knippen. Bij binnenkomst kunt u daarom aangeven of u kans wil maken om uw haar te laten knippen of stylen.

Een kaartje voor Kapsalon Het Concertgebouw is gratis. U betaalt wel 2,50 euro transactiekosten. Het is verplicht om bij de ingang uw coronatoegangsbewijs en een ID te tonen.

Landelijk

Tientallen theaters worden morgen omgebouwd tot kapsalon, massagestudio of schoonheidssalon. Naast een knipbeurt worden er diverse optredens voor de klant verzorgd. 

Categorie:
Provincie: