donderdag, 6. oktober 2022 - 16:33 Update: 06-10-2022 16:34

Opnieuw brute beroving op duur horloge

rolex-horloges
Foto: FIOD/OM
Amsterdam

Op woensdagavond 5 oktober is een 21-jarige man slachtoffer geworden van een gewelddadige beroving op het Buikslotermeerplein. Tijdens de beroving zou een vuurwapen zijn gebruikt. Het slachtoffer heeft daarbij lichte verwondingen opgelopen. De recherche is opzoek naar getuigen die meer weten over de beroving.

Omstreeks 23.30 uur krijgen agenten de melding dat er op een parkeerplaats nabij een bioscoop op het Buikslotermeerplein een slachtoffer van een beroving zou staan. Ter plaatse wordt duidelijk dat het slachtoffer kort daarvoor met een vriend naar een film in de bioscoop zou zijn geweest.

Wanneer ze naar de nabijgelegen parkeerplaats lopen, worden ze belaagd door twee onbekende personen in donkere kleding en bivakmutsen op. Eén van hen toont een vuurwapen, bedreigt het slachtoffer en zou ook hebben geschoten. Ook zou het slachtoffer zijn mishandeld. Uit angst staat het slachtoffer zijn kostbare horloge af waarna de verdachten vluchten in de richting van het Loenermark. Niemand is gewond geraakt door het schieten. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):