maandag, 23. januari 2023 - 19:10

Auto voortvluchtige schietincident Zwijndrecht aangetroffen

politie-afzetting-linten
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
zwijndrecht

In het onderzoek naar de 49-jarige voortvluchtige Minh Nghia V. vraagt de politie om uit te kijken naar een andere auto dan de auto waarmee hij gevlucht is na het schietincident in Zwijndrecht waarbij een vrouw om het leven kwam en een dochter gewond. De auto waarmee hij na het schietincident is gevlucht, is afgelopen nacht aangetroffen op de Veldslahof in Zwijndrecht. Dit voertuig is veiliggesteld en wordt onderzocht. De politie vermoedt dat de verdachte nu gebruik maakt van een grijze Skoda Octavia met kenteken KV-121-F.

De politie doet onafgebroken onderzoek naar de locatie van de voortvluchtige verdachte. De aanleiding van het incident wordt nog steeds gezocht in de relationele sfeer.

Internationaal gesignaleerd

Inmiddels zijn er tientallen tips binnengekomen bij de politie. Al deze tips nemen we serieus en lopen we uit. We zijn blij met betrokkenheid van burgers en hopen dat zij zaken blijven melden bij ons. Dit helpt ons in het onderzoek. De verdachte staat internationaal gesignaleerd. Elke overheidsinstantie is door de politie geïnformeerd over de voortvluchtige.

 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: