zaterdag, 8. juni 2024 - 22:37 Update: 08-06-2024 22:38

Vrouw (25) omgekomen bij verkeersongeval Leiden

scooter-aanrijding-ambu-mmt
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Leiden

Op de kruising van de Koninginnenlaan met de Lammenschansweg in Leiden vond woensdag 5 juni rond 16.45 uur een aanrijding plaats tussen een personenauto en een scooter. Dit meldt de politie zaterdag

Overleden in ziekenhuis

'De hulpdiensten rukten met spoed uit. Het slachtoffer, een 25-jarige vrouw uit Leiden, overleed vandaag, zaterdag 8 juni, in het ziekenhuis aan haar verwondingen', aldus de politie. De politie onderzoekt de toedracht van het verkeersongeval.

Kruising afgesloten

Op woensdag 5 juni kwam er een melding van een ernstige aanrijding tussen een personenauto en een scooter op de kruising van de Koninginnenlaan met de Lammenschansweg. De kruising was enige tijd afgesloten in verband met het onderzoek door de Verkeersongevallenanalyse (VOA) van de politie. 

Met politiebegeleiding naar ziekenhuis

De hulpdiensten rukten met spoed uit en het slachtoffer is direct behandeld. Onder politiebegeleiding is de vrouw naar het ziekenhuis gebracht. De 25-jarige vrouw uit Leiden overleed zaterdag 8 juni aan haar verwondingen. Het onderzoek door Opsporing Team Verkeer naar de toedracht loopt nog op dit moment.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):