vrijdag, 21. april 2006 - 12:18

500e Internetklant in de bloemen gezet

Zwolle

Vrijdag 21 april verwacht de gemeente Zwolle de 500e klant die via internet een afspraak heeft gemaakt voor een bezoek aan de publieksbalies. De gelukkige klant krijgt een groot voorjaarsboeket. Alle inwoners van Zwolle ontvangen deze week een kaart met de openingstijden. Dit omdat binnenkort de stroom bezoekers voor een paspoort weer op gang komt.

Begin januari zijn de openingstijden van de publieksbalies gewijzigd. De openingstijden zijn ruimer geworden, maar daar profiteren vooral de mensen van, die vooraf een afspraak maken. Op het Stadskantoor aan het Lübeckplein kunnen mensen terecht voor het aanvragen van reisdocumenten, uittreksels, aangifte van geboorte, vergunningen, enzovoorts. Voor al deze handelingen kunnen mensen een afspraak maken. Hierbij wordt rekening gehouden met de gemiddelde tijd die de betreffende dienst daarvoor nodig heeft. Zo weet de klant vrijwel zeker dat hij bij binnenkomst direct door kan lopen naar de balie.

De vrije inloop is beperkt van 9.00 tot 12.00 uur. Klanten met een afspraak kunnen terecht van 8.00 tot 9.00 en van 13.00 tot 17.00 uur. De vrije inloop op donderdag blijft wel bestaan van 9.00 tot 19.00 uur. Het maken van een afspraak voor alle baliehandelingen kan 24 uur per dag, via www.eloketzwolle.nl. De digitale agenda laat zien welke momenten nog vrij zijn. Mensen kunnen ook overdag bellen om een afspraak te maken, via telefoonnummer (038) 498 22 00.
Provincie:
Tag(s):