zaterdag, 16. december 2006 - 23:26

ADO Den Haag behaalt goede zege op Willem II

ADO Den Haag had in het eigen Zuiderpark Stadion aan twintig minuten genoeg om de zege veilig te stellen tegen Willem II. De ploeg van interim-trainer Lex Schoenmaker won met 2-1.

De supporters van de residentieclub konden na acht minuten voetbal al de armen in de lucht steken. Elia rondde een voorzet van Tininho doeltreffend af: 1-0. Kolk maakte er twaalf minuten na de openingstreffer van zijn kompaan in de aanval 2-0 van. De zege op Willem II kon ADO eigenlijk niet meer ontgaan. De Tilburgers kwamen nog wel op 2-1 door een doelpunt van Kargbo, maar tot meer wapenfeiten kon de ploeg van Dennis van Wijk niet komen. ADO hield zodoende aan de confrontatie met een directe concurrent in de onderste regionen van de ranglijst drie punten over.

Bij ADO Den Haag verlieten Goran Bunjevcevic en Pascal Bosschaart vroegtijdig het veld met blessures. Vooralsnog draait het bij Bunjevcevic om een blessure aan zijn hamstring en bij Bosschaart om een kwetsuur aan zijn knieband. Onderzoek in het ziekenhuis moet maandag meer duidelijkheid bieden over de blessure van de oud-Feyenoorder.
Categorie:
Tag(s):