vrijdag, 10. maart 2006 - 13:18

Automobilist rijdt op wegafzetting

Amersfoort

Een 23-jarige automobilist uit Etten-Leur is donderdagavond op de A1 richting Amsterdam, ter hoogte van de afslag Hoevelaken, op een wegafzetting gereden. De politie kreeg omstreeks 22.20 een melding van het ongeval. Ter plaatse werd gewerkt aan de weg en was de rijbaan was afgezet. De automobilist bleek dit om onduidelijke redenen niet gezien te hebben en was frontaal op een botsabsorber gereden. Daarbij raakte zijn auto totaal vernield.

De man kon zelf zijn auto verlaten en leek nauwelijks verwondingen te hebben. Na controle op de plek van het ongeval door ambulancepersoneel, is de man voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd.

Door de ontstane ravage moest de rijbaan tijdelijk worden afgesloten. Behalve de ambulancedienst waren in totaal nog tien hulpverleningsvoertuigen betrokken bij de afhandeling van het incident: van de politie, het KLPD, de Regionale Verkeersdienst, de Koninklijke Marechaussee en een bergingsbedrijf. De bestuurder zal nog worden gehoord over de toedracht van het ongeval.
Provincie:
Tag(s):