woensdag, 20. september 2006 - 7:52

Bekerduel zonder ADO supporters

Amsterdam

Woensdag 20 september 2006 zal in de Amsterdam ArenA het bekerduel tussen Turkiyemspor en ADO Den Haag plaats vinden zonder supporters van ADO Den Haag. Vanwege het hoge risicogehalte van de wedstrijd heeft burgemeester Cohen, conform de uitgangspunten wedstrijdorganisatie, een combiregeling opgelegd voor de ADO supporters. Zowel de NS, politie Amsterdam-Amstelland als het KLPD waren bereid hun medewerking te verlenen.

Door het uitblijven van een reactie van ADO Den Haag op de door de NS opgestelde vervoersregeling, zien beide partijen geen mogelijkheid het traject door te zetten aangezien de nodige voorbereidingstijd hierdoor in het geding is gekomen. Door het uitblijven van een reactie, kan niet worden voldaan aan de voorwaarden met betrekking tot het vervoer van de supporters.

De burgemeester betreurt het dat er geen supporters van ADO Den Haag de wedstrijd kunnen bezoeken, maar heeft alle begrip voor de veiligheidsoverwegingen van zowel de NS, de politie Amsterdam-Amstelland als het KLPD.
Provincie:
Tag(s):