woensdag, 8. februari 2006 - 11:09

Connexxion sponsort uitzending Carnavalsoptocht

Dinsdag 7 februari zijn streekvervoerder Connexxion ‘Twents’ en RTV Oost een overeenkomst aangegaan voor de sponsoring van de tv-special van de Twentse Carnavalsoptocht 2006. Daarmee keert RTV Oost na drie mooie en succesvolle jaren in Raalte terug naar het carnaval in Oldenzaal. De handtekeningen werden gezet door RTV Oost directeur Henny Everts en Richard Bruns, directeur Connexxion Oost-Nederland.
De Carnavalsoptocht wordt zondagavond 26 februari in twee delen uitgezonden door TV Oost. Deel 1 is te zien vanaf 19.21 uur, deel 2 volgt om 21.21 uur.

De omroep voor Overijssel zal de komende drie jaar aanwezig zijn in Oldenzaal. Connexxion ‘Twents’, bekend van de donkerrode bussen, neemt dit jaar de programmasponsoring voor haar rekening en heeft interesse getoond voor de programmasponsoring in 2007 en 2008.
<BR>
<BR>Over een kleine drie weken barst het carnaval weer los. Inmiddels hebben projectleider Roel Zweers en regisseur Hans Meijer al een technisch locatiebezoek aan Oldenzaal gebracht. Besloten is de camera’s te plaatsen aan de Beukersmolen. Peter Kip, coördinator namens OCV de Kadolstermennekes, is zeer enthousiast over de hernieuwde samenwerking.
<BR>
<BR>Voor de Grote Twentse Carnavalsoptocht op zondag 26 februari hebben zich inmiddels twintig grote praalwagens aangemeld. Er worden ruim 100.000 bezoekers verwacht. Connexxion Twents komt met een speciale dienstregeling die te vinden is op www.connexxion.nl.
Provincie:
Tag(s):