woensdag, 25. januari 2006 - 21:50

Dieven tanken voor 13000 euro

Helmond

De politie heeft tussen 3 januari en 24 januari jl. zes verdachten aangehouden vanwege diefstal en heling van een tankpas en het illegaal tanken met deze pas. Twee broers, een 21-jarige inwoner van Uden en een 19-jarige man uit Gemert worden verdacht van diefstal van de tankpas bij een bedrijf uit Helmond waar een van hen werkte.

Met de pas tankten ze niet alleen zelf maar lieten ook andere profiteren van een aanzienlijke gereduceerd bedrag voor de benzine. De politie heeft vier mannen in de leeftijd van 18 tot 44 jaar oud aangehouden voor deze heling.

De mannen hebben voor een bedrag van ongeveer 13.000 euro getankt. Dit bedrag zal op de verdachten worden verhaald. Een oplettende getuigen had de mannen met regelmaat opgemerkt bij een onbemand tankstation in Helmond en zag hen daar steeds met andere auto’s tanken. Hij waarschuwde de politie. De politie hield op 3 januari de twee hoofdverdachten op heterdaad aan. Alle verdachten zijn inmiddels door de politie gehoord en naar huis gestuurd in afwachting van de financiële afhandeling van hun zaak.
Provincie:
Tag(s):