dinsdag, 21. februari 2006 - 15:30

Eénmalig optreden hip hop-pionier & Salt 'N Pepa-diva

Rotterdam

Spinderella cuts it up one more time! Let's talk about sex, baby, let's talk about you and me. Iedereen zingt nog moeiteloos de hits mee van Salt 'N Pepa. Spinderella was de sexy DJ van dit eind jaren 80 zeer populaire trio dat de weg vrijmaakte voor vrouwen in een door mannen gedomineerde hiphop-wereld. Zij is één van de headliners op Bacardi Batbeats. Na de uitverkochte editie in de Amsterdamse Panama is op 17 maart de Rotterdamse Now & Wow aan de beurt.

Voor Spinderella staat Mark Rae in de Now geprogrammeerd. Hij begon zijn carrière midden jaren '90, als helft van het befaamde producers duo Rae & Christian. Samen produceerden zij twee albums en talloze remixes. Ook Mark's solo-album Rae Road werd goed ontvangen.

Ghetto Flow zijn drie jongens en één meisje uit de Dominicaanse Republiek. Bijgestaan door DJ Mickster maken zij een aanstekelijke fusie van hiphop, funk, salsa en reggaeton. De avond wordt in de Now afgesloten met een zinderende back-to-back sessie van Sir Edward en Ldopa.

In de Wow zijn het Ricky 'Sundale'Rivaro en Randy Vicious die de dansvloer in vuur en vlam zetten. De veelzijdige Zweed Beatfanatic opent de avond. Van Def Jam tot Def Jux, via Bob James naar Gil Scott-Heron, zijn producties zijn niet gemakkelijk thuis te brengen.

Verwacht in deze zaal dus vette drums, zomerse grooves, latin house en funky-ass beats.

Bacardi Batbeats biedt elke editie weer een spannende mix van muziekstijlen onder de noemer future latin grooves. Internationaal bekende DJ's als Martin Solveig, Francois K, DJ Sneak, Martin Morales en Dimitri from Paris maakten reeds hun opwachting, maar ook aanstormend talent krijgt de kans zich te profileren. Naast de muziek, zorgen ook aankleding en publiek voor de juiste groove.

Tickets voor Batbeats kosten 15,00 euro ex fee en zijn verkrijgbaar via Ticketservice (de grote postkantoren en GWK's) en aan de deur. De avond start om 23.00 uur en eindigt rond 05.00 uur.

De locatie is Now & Wow, Maashaven ZZ 1-2, 3081 AE Rotterdam.
Provincie:
Tag(s):