maandag, 3. juli 2006 - 10:09

Identiteit tweede slachtoffer dubbele moord bekend

Spijkenisse

De identiteit van het tweede dodelijke slachtoffer die zaterdag 3 juni jl. in een woning aan de Ristervoorde in Spijkenisse werd aangetroffen, is bekend. Het betreft een 46-jarige Colombiaan. Al eerder werd bekend, dat het andere slachtoffer de 55-jarige bewoner van het pand was. Dit laat een woordvoerder van de politie vandaag weten.

Mede aan de hand van zijn gebitsstatus en dactyloscopisch onderzoek, kon de identiteiten worden vastgesteld. Het misdrijf, waarbij de beide mannen om het leven kwamen heeft waarschijnlijk op of rond 26 mei plaatsgevonden.

Uit onderzoek is verder naar voren gekomen dat dit misdrijf vermoedelijk te maken heeft met de handel in verdovende middelen. Door het onderzoeksteam zijn de diverse contacten van beide slachtoffers in kaart gebracht, waar verder op gerechercheerd zal worden.

Om zoveel mogelijk sporen veilig te stellen werd door de Technische Recherche in samenwerking met het Nederlands Forensisch Instituut een zes dagen durend onderzoek in de woning verricht.
Provincie:
Tag(s):