woensdag, 13. december 2006 - 22:07

Joost Hage gaat golfles geven

Alkmaar

Joost Hage neemt eind dit jaar afscheid van de Drentsche Golf en Country Club te Assen en dankt ook Golf en Country Club Hoogegraven te Ommen voor de samenwerking in de afgelopen jaren. Na veel speculatie waar hij het nieuwe seizoen actief zal worden, geeft Hage (43) openheid van zaken.

Hage heeft getekend bij Golfbaan Sluispolder in het Noord Hollandse Alkmaar. Golfbaan Sluispolder is een markante 18-holes golfbaan, gelegen achter de duinenrij tussen Bergen en Alkmaar. Door de ligging, vlak bij de kust, is de factor wind een constant gegeven. Lange par-4 en par-5 holes en bepaald niet eenvoudige par-3 holes maken deze golfbaan tot een uitdaging voor elke golfspeler. Het is een baan met vele waterpartijen, die in 1987 de A-status verkreeg.

Tijdens een aantal gesprekken bleek het gevoel van enthousiasme wederzijds en zal Hage per 1 januari 2007 in Alkmaar beginnen. Hage zegt over zijn werkzaamheden te Assen en Ommen. “Het is een mooie periode van vier jaar geweest, waarin we veel successen hebben gehaald. Maar er komt een einde aan en het is tijd voor een nieuwe uitdaging�.
Natuurlijk neemt Joost zijn vaste werkzaamheden mee het gaat hier om werkzaamheden en activiteiten die niet gerelateerd zijn aan een vaste werkplek. Zo gaat hij ook in 2007 ons land in en zal hij ook buiten de landsgrenzen optreden met zijn befaamde golfshow met nieuwe spectaculaire stunts. Hiertoe zal Dethlefss voor het nieuwe seizoen een spiksplinternieuwe Dethlefss camper ter beschikking krijgen.

Ook zal Joost zich verder inzetten om talentvolle jeugd voor te bereiden op een serieuze toekomst in de golfsport en ze te begeleiden naar een hoger niveau.
Provincie:
Tag(s):