zaterdag, 4. maart 2006 - 15:17

Kalou overweegt zelf stekker uit naturalisatie te trekken

Een nieuw hoofdstuk heeft zich aangediend in de versnelde naturalisatie van Salomon Kalou. Ditmaal is niet minister Verdonk de aanstichter, maar de jonge Ivoriaan zelf. De Feyenoorder overweegt zelf de stekker uit zijn versnelde naturalisatie te trekken.

Kalou is zwaar teleurgesteld in Verdonk en haar beleid. De enige kans voor de aanvaller op deelname aan het WK voor Oranje is een naturalisatietoets, die op 10 mei moet plaatsvinden. Kalou wil zich volledig op Feyenoord concentreren en hij is bang dat zijn versnelde Nederlanderschap ten koste gaat van zijn prestaties bij de Rotterdamse club.

Volgens de zaakwaarnemer van Kalou, Rodger Linse blijft Verdonk steeds nieuwe eisen stellen voor de naturalisatie van Kalou. Hij vindt het stopzetten van de procedure die reeds is ingezet nog te voorbarig. "We kunnen donderdag nog ons verhaal doen bij de Immigratie- en Naturalisatie Dienst. Pas als minister Verdonk daarna haar definitieve standpunt kenbaar maakt, zullen wij besluiten wat we doen", aldus Linse.
Categorie:
Tag(s):