donderdag, 27. april 2006 - 10:28

Onderzoek overval nog in volle gang

Echtenerbrug

Het politieonderzoek naar de overval op de 69-jarige man in Echtenerbrug is nog in volle gang. Op vrijdag 7 april omstreeks 01.15 uur werd hij in zijn woning aan de Zuster Jacobsstraat overvallen door twee mannen. Direct werd een rechercheteam geformeerd. Een getuigenoproep via de media, aandacht in Plysjepost en meerdere buurtonderzoeken leverden een aantal tips van getuigen op. Deze tips worden momenteel onderzocht.

Meerdere getuigen hebben voor deze brute overval twee opvallende mannen gezien. In vrijwel alle signalementen komt naar voren dat het om een lang en een kort persoon gaat, in ieder geval een aanmerkelijk lengteverschil. Alle getuigen verklaren dat de twee mannen een hondje uitlieten. Dit hondje wordt omschreven als klein (schofthoogte circa 35 cm) met wit krulletjes haar. De mannen zijn op diverse tijdstippen en diverse data voor de overval gezien in de nabijheid van de woning van het slachtoffer.

Verder is op diverse dagen voor de overval een donkere Volkswagen Golf gezien. Deze auto had onder andere een opvallend "dikke" uitlaat. Ondanks eerder oproepen heeft deze bestuurder zich nog niet gemeld. De politie komt graag in contact met deze twee mannen en de bestuurder van de VW Golf of met anderen die iets over de mannen of de auto kunnen verklaren. Dat kan op telefoonnummer 0900 8844. Of via Meld Misdaad Anoniem, 0800 7000. Informatie wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.
Provincie:
Tag(s):