maandag, 24. juli 2006 - 23:25

Poging overval medewerksters winkel in Huizen

Huizen

Rond 14.00 uur werden twee medewerk-sters van een winkel overvallen op de Naarderstraat op het moment dat zij bij een bank geld wilden afstorten. Zij werden door een man gedwongen om het geld af te geven. Na wat geduw en getrek ging de man er zonder geld vandoor in de richting van de Crailoseweg.

In het uur voor de overval heeft de man in het gezelschap van een andere man waarschijnlijk op een bankje tegenover het postkantoor gezeten.

Signalement man: negroïde man, 20-30 jaar, circa 1.80/1.90 meter, slank postuur, zeer kort haar. De man droeg een grijs/beige shirt met korte mouwen en een zwarte trainingsbroek.

De politie Gooi en Vechtstreek vraagt getuigen van deze overval zich te melden op het nummer 0900 - 8844. De politie is vooral op zoek naar getuigen die de twee mannen hebben zien zitten op een bankje in het uur voorafgaande aan de overval. Ook hoort de politie hoort graag van getuigen in welke richting de twee mannen na de overvalspoging zijn vertrokken en eventueel met welk vervoermiddel.
Provincie:
Tag(s):