donderdag, 12. oktober 2006 - 14:11

Regio College sluit overeenkomst met Arriva

Purmerend

Sinds dit schooljaar kunnen studenten van het Regio College in Purmerend gebruikmaken van een eigen busdienst: de Regio College Liner. Deze bus rijdt via Volendam en Edam rechtstreeks naar het Regio College in Purmerend.

Dit zijn het Regio College en het vervoersbedrijf Arriva samen overeengekomen. De officiële samenwerkingsovereenkomst werd woensdag ondertekend door Bram van ’t Hoff, lid van het College van Bestuur van het Regio College, en Nick Holle, Regio Manager Arriva Waterland.

Tot voor kort waren studenten uit Volendam, Edam en Monnickendam vaak lang onderweg om bij het Regio College in Purmerend te komen. Omdat het aantal deelnemers uit die plaatsen groeit en omdat het Regio College ook hen in de gelegenheid wil stellen een goede mbo-opleiding in de eigen regio te volgen, is het Regio College samen met Arriva op zoek gegaan naar een beter alternatief.

Dat is de Regio College Liner geworden. Dankzij de Regio College Liner is het Regio College in Purmerend nu sneller en beter te bereiken dan ooit.
Provincie:
Tag(s):