vrijdag, 20. januari 2006 - 14:58

Twentse humor in schouwburg

Deventer

“Lachen is gezond� zegt het spreekwoord en dat wordt door het succesvolle gezelschap Twente Plat al jaren in praktijk gebracht. Want deze theatergroep presteert het, om ieder seizoen met een nieuw en zeer aanstekelijk humoristisch programma voor het voetlicht te komen en waarbij de bezoekers ouderwets lekker kunnen lachen.

De prachtige jaren van De Wierdense Revue herleven in de voorstellingen van dit gezelschap, want net als bij hun illustere voorgangers brengt Twente Plat een mix van heerlijke conferences, knotsgekke sketschen en aanstekelijke liedjes in dat prachtige dialect.
Al jaren trekken de Twentse cabaretiers bomvolle theaters in Almelo, Hengelo, Enschede en Lochem en nu is voor de eerste keer Deventer aan de beurt.

Het publiek een oergezellige en onvergetelijke avond uit bezorgen is de drijfveer van het gezelschap.
Met Karel van de Kate, wekelijkse weerman in het zaterdagochtend programma van Radio Oost en humorist in hart en nieren, met Erwin Kwant, typetjesmaker bij uitstek, maar natuurlijk ook met Hendurk en Geessie, het zo veelzijdige duo, dat de knotsgekke sketch als uitgangspunt heeft en met Mans en Mina, het jonge en zeer getalenteerde tweetal, die Twente Plat completeren tot een perfect geheel.

Twente Plat komt dit seizoen op dinsdag 21 februari voor de eerste keer naar de Deventer Schouwburg.
Aanvang van de voorstelling is 20.00 uur precies .
De entreekaarten zijn vanaf heden in voorverkoop verkrijgbaar aan de kassa van De Deventer Schouwburg, Leeuwenbrug 2, telefoon 0570 683500.
Provincie:
Tag(s):