vrijdag, 3. november 2006 - 9:13

Wintersluiting Poort Dok

Almere

Sinds de opening in juni van dit jaar heeft een grote groep mensen de weg gevonden naar informatiepaviljoen Poort Dok aan het Almeerderstrand. Positieve en enthousiaste reacties alom voor deze onverwachte accommodatie. Zeker in combinatie met het zomerse weer werd Poort Dok binnen korte tijd een geliefde plek die zelfs door velen als alternatief werd gezien voor Zandvoort of Bloemendaal.

Bezoekers konden in een loungeachtige omgeving kennis nemen van de plannen over het nieuwe stadsdeel Almere Poort. Ook het nuttigen van een exotisch drankje- en hapje behoorde ook tot de mogelijkheden. Daarnaast zorgde een uitgebreid zomerprogramma voor veel vertier.

Poort Dok houdt tijdens de komende wintermaanden haar deuren gesloten, maar zal naar verwachting in het voorjaar van 2007 feestelijk worden heropend. Poort Dok zal eerst gedeeltelijk worden ontmanteld en ondergaat vervolgens een ‘restyling’. Dit laatste heeft onder meer te maken met de komst van een uitgebreide maquette die een afmeting heeft van maar liefst 5 x 4 meter.


Tot de heropening kan men voor informatie over Almere Poort terecht bij de Woonmarkt in het Stadhuis aan het Stadhuisplein 1 in Almere. Ook kunt u surfen naar www.almere-poort.nl of bellen met de Poortlijn 036 – 527 76 76. Opmerkingen of vragen kunt u ook kwijt via almerepoort@almere.nl
Provincie:
Tag(s):