woensdag, 14. maart 2007 - 20:24

Al 2000 inschrijvingen voor de Abel Tasman Struuntocht

Lutjegast

De inschrijving voor de Abel Tasman Struuntocht gaat sneller dan verwacht, ruim twee maanden nadat de inschrijving is gestart staat de teller al bijna op 2.000. Volgens Henny Oldenburger, verantwoordelijk voor de inschrijvingen van de Abel Tasman Struuntocht, komen er dagelijks aanmeldingen binnen. Henny Oldenburger : ‘We hebben de inschrijving gemakkelijk gemaakt, via onze website kunnen deelnemers zich eenvoudig inschrijven en dat merk je.

Als ik de mail dagelijks open, komen er steeds weer inschrijvingen bij en de teller staat inmiddels op bijna 2.000’. De deelnemers komen voornamelijk uit Noord-Nederland, al zijn er ook inschrijvingen binnengekomen uit bijvoorbeeld Amsterdam, Soesterberg en Zeist. Hieruit blijkt dat er belangstelling is voor het relatief onbekende coulisselandschap in het Groninger Westerkwartier.

Enkele recreatieondernemers uit de regio zijn hier ook op ingesprongen en bieden een ‘Struuntocht arrangement’ aan, zij vermelden een link op hun website en geven een beschrijving van de struuntocht. Initiatiefnemer is Frits Schuitemaker, die als Lutjegaster recreatieondernemer zijn collega’s in de regio aanspoort om in het weekend van 15 september 2007 vele bezoekers naar het Westerkwartier te lokken.

De inschrijving voor de Abel Tasman Struuntocht stopt zodra het maximale aantal deelnemers van 4.000 is bereikt.
Provincie:
Tag(s):