donderdag, 13. december 2007 - 21:17

CSI Haaglanden: nu in de boekhandel

Den Haag

“Den Haag, het is 01.00 uur, een regenachtige zaterdagnacht. Het is druk op straat, heel Den Haag lijkt op stap te zijn. Plotseling klinken schoten. Paniek breekt uit en het uitgaanspubliek wijkt uiteen. Op het natte wegdek ligt iemand doodstil op de grond…�

Met deze passage begint het boek ‘CSI Haaglanden’ waarvan het eerste exemplaar onlangs op het Hoofdbureau van Politie werd uitgereikt aan hoofdofficier van Justitie Theo Hofstee. CSI Haaglanden, een boek van Politie Haaglanden, biedt een unieke kijk in de keuken van de forensisch technische opsporingsmethoden die Politie Nederland rijk is. Gebruik makend van echte zaken uit de Haaglandse politiepraktijk leggen de schrijvers op een boeiende en toegankelijke manier uit hoe diverse technieken in de praktijk toegepast worden. Hoewel het boek aanvankelijk alleen voor medewerkers van Politie Haaglanden beschikbaar was, is vanwege grote externe belangstelling besloten het boek ook voor burgers beschikbaar te stellen.

Bij de boekhandels Paagman, Verwijs en van Stockum in de regio Haaglanden is het boek inmiddels te koop voor de prijs van 15 euro. Mocht het boek uitverkocht zijn, bestaat voor geïnteresseerden de mogelijkheid zich in te schrijven voor een exemplaar van de tweede druk die eind januari 2008 verwacht wordt.

Tot en met 21 september 2008 is er in het Museon een tentoonstelling met als titel ‘Moordzaken’. Het boek is tijdens de tentoonstelling ook bij het Museon verkrijgbaar.
Provincie:
Tag(s):