dinsdag, 9. januari 2007 - 20:07

Laurentiusziekenhuis opent poli in Echt

Echt

Het Laurentiusziekenhuis in Roermond heeft een dependence geopend in Echt. In het gebouw tegenover het NS-station in Echt kunnen patiënten terecht van maandag tot en met vrijdag van 9 tot 5 uur. Er is altijd een verpleegkundige aanwezig voor het beantwoorden van vragen, het maken van afspraken en het geven van voorlichting.

Huisartsen in de regio zijn geïnformeerd en kunnen patiënten voor bloedafname, een ECG, longonderzoek, botonderzoek en een gynaecologische echo doorverwijzen naar Laurentius Echt. Ook artsen houden er spreekuur.
De locatie is opgezet om de zorg dichter bij de mensen te brengen. Voor eenvoudige onderzoeken hoeven zij niet meer naar het ziekenhuis in Roermond te reizen, maar kunnen ze door de huisarts ook naar Laurentius Echt verwezen worden. Deze onderzoeken worden uitgevoerd door gespecialiseerde verpleegkundigen.

Ook zijn er een aantal artsen van verschillende specialismen die op vaste tijden spreekuur houden. Zo kunnen mensen terecht bij de dermatoloog, kinderarts en neuroloog. Na een startperiode zal het aanbod van zorg worden uitgebreid.
Provincie:
Tag(s):