maandag, 26. november 2007 - 18:13

Luxury Travel Themaroute en Luxury Travel Evening

Utrecht

Luxueus reizen over de hele wereld. Dat kan dit jaar met extra veel aanbieders op de Vakantiebeurs 2008 in Jaarbeurs Utrecht. Exposanten met reizen voor de verwende globetrotters die in Afrika, Azië, Oceanië, Zuid Amerika, Canada of nog verder weg nieuwe reisuitdagingen aangaan en daar veel tijd en geld voor over hebben. Ontdekking, schoonheid, luxe en exclusiviteit staan centraal.

De reizen zijn stuk voor stuk maatwerk. Bijvoorbeeld naar de berggorilla's in Oeganda, vrouwentrips naar de Galápagos, high tea bijeenkomsten met een eigen operazanger in het Sydney Opera House, een toer naar de grizzly beren in Canada, een trip naar de Maori's in Nieuw Zeeland of het beklimmen van de Kilimanjaro in Tanzania.

Het speciale aanbod luxe reizen op de Vakantiebeurs wordt overzichtelijk gepresenteerd met de Luxury Travel themaroute, een van de primeurs op de beurs. Bij de informatiebalies k! unnen belangstellenden een gratis plattegrond afhalen, evenals voor alle andere themaroutes die op de Vakantiebeurs kunnen worden gevolgd: Wildlife, Kids & Go, Hiking & Cycling, Diving, Luxury Travel en Citybreaks.
Categorie:
Tag(s):