donderdag, 4. januari 2007 - 17:41

Opening en openhuis kinderopvang De Kijkdoos

Enschede

Kinderopvang De Kijkdoos gevestigd in Prismare, hart van Roombeek wordt zaterdag 6 januari 2007 officieel geopend door wethouder Jeroen Goudt. Met de opening wordt niet alleen voor de opvang overdag, maar ook voor de opvang ‘s nachts het officiële startsein gegeven.

Tegelijkertijd wordt een open huis gehouden. Geïnteresseerden kunnen van 10.00 tot 15.00 uur een kijkje nemen in het hypermoderne pand en vragen stellen over de opvang overdag en ‘s nachts. De Kijkdoos is de enige kinderopvang in het oosten van het land dat nachtopvang
aanbiedt. Landelijk zijn er slechts een vijftal organisaties. De nachtopvang voor kinderen is bedoeld voor kinderen van nul tot twaalf jaar.

Sinds een kleine maand is de nieuwe locatie van de kinderopvang operationeel. Het kinderdagverblijf is gevestigd op de hoek Roomweg / Bosuilstraat in Roombeek en is een onderdeel van Prismare (voorheen voorzieningencluster Roombeek). In Prismare komen in totaal zo’n achttien organisaties die gezamenlijk het nieuwe kloppende hart van de wijk gaan vormen.
Provincie:
Tag(s):