woensdag, 12. december 2007 - 18:40

Osse ambtenaren-veldtoertocht

Oss

Vrijdag 14 december vindt de jaarlijkse Osse ambtenaren-veldtoertocht plaats. Het is de derde keer dat de gemeente Oss deze landelijke ATB-fietstocht organiseert. Om 10.00 uur geeft wethouder Chris Ermers van sportzaken het startsein voor de tocht bij de kantine van voetbalvereniging Oss ’20 op sportpark De Rusheuvel. Uw redactie is van harte uitgenodigd de start van de derde Ambtenarentoertocht Oss bij te wonen.

Bijna 180 fietsliefhebbers uit alle hoeken van Nederland hebben zich inmiddels via de website Oss.nl ingeschreven voor de tocht. De verwachting is dat het totale aantal deelnemers uitkomt in de buurt van vijfhonderd. Vorig jaar – tijdens de tweede editie – waren dat er zo’n 475.

De tocht is een initiatief van een groep enthousiaste toerfietsers onder de medewerkers van de gemeente Oss. De deelnemers maken een tocht door de bosrijke omgeving in en om de gemeente Oss. Er zijn tochten uitgezet van 30, 50 en 70 km. Bij de ‘voorinschrijvers’ zijn met name de tochten van 50 en 70 km favoriet.
Provincie:
Tag(s):