maandag, 19. maart 2007 - 16:11

Pre-finale Speakers met Kopp'n

Hoogeveen

Afgelopen weekeinde is de laatste voorronde van Speakers met Kopp’n gehouden. De jongens van de band Oswalts hebben met hun strakke ritme sessies en dynamische nummers een plaats veroverd in de Finale van Speakers met Kopp’n 2007 De Snelle Jongens die volgens de jury aan alle kanten funkten gaan strijden voor een plaats in de finale tijdens de pre-finale.

Na drie succesvolle Speakers met Kopp'n voorrondes in Coevorden, Assen en Meppel is het nu tijd voor de pre-finale. Tijdens deze avond strijden de nummers twee van de vorige voorrondes om een plek in de finale.

Hierbij gaat het om de Asser bands Odebar, Snelle Jongens en het uit Hoogeveen afkomstige AliennatioN. Op deze avond zal niet alleen de jury beslissen wie er door gaat naar de finale maar het publiek kan ook een stem uitbrengen.

De finale zal op 21 april in Het Podium te Hoogeveen plaatsvinden. The Arthur Spooners, June In December, Oswalts en de winnaar van de pre-finale zullen daar hun muzikale kunsten tonen om de grote titel te kunnen ontvangen.

De pre-finale is op 23 maart in café De Lijst (Hoofdstraat 34) , aanvang 20.30 en de entree is gratis.
Provincie:
Tag(s):