zaterdag, 7. april 2007 - 12:45

Talisman K bliksemt in het Groninger Stadspark

Groningen

Talisman K van de Stichting Martini Stable uit Tolbert/Groningen gebruikte de openingsmeeting op vrijdag 6 april op de drafbaan in Groningen om met zijn trainer/pikeur Cees Kamminga uit Willemsoord op de sulky direct het drafjaar in de Martinistad voor zijn eigenaren feestelijk te laten beginnen. “Hij ging als een bliksemschicht�, was het enthousiaste commentaar van trainer Kamminga.

Met recht want de prestatie van Talisman K mocht gezien worden. In de sprintkoers om de Bram Hulzebos-prijs verwisselde de draver in die bliksemschicht de laatste plaats voor een plekje naast de koploper en liep van daaruit vrolijk door naar de overwinning.�

Talisman K is in een uitstekende vorm. In zijn laatste twee koersen op de piste van drafcentrum Wolvega toonde hij met een overwinning en een derde plaats al aan dat het wel snor zat met de conditie.

Talisman K is van de Stichting Martini Stable, een groep liefhebbers uit Groningen, Haren en Tolbert. Samen genieten ze van het succes, want hun paard boekte zijn 8ste overwinning en verdiende inmiddels meer dan 7.000 euro aan prijzengeld.
Categorie:
Tag(s):